Referencer

Sommerhus

Stilrent sommerhus med klassiske møbler der inviterer naturen ind. Sorte plissegardiner i vinduerne tilfører kotrast og privatliv.

Sommerhuse kan være hyggelige, lyse og også moderne og stilrene. I dette sommerhus skabte vi kontraster og linjer med sorte svævepliséer. Plissegardinerne forbandt det lyse indre med de kontrastfyldte vinduesrammer, og gav et let og clean look til det stilrene lyse hus. De sorte plissegardiner tilfører maskulinitet til huset. Husets grønne farver og træmøbler bringer naturen ind i huset.

Se løsning

Havnevigen

Lyst spisestue på havnevigen. I vinduet hænger der tynde netgardiner.

Havnevigen rummer smuk udsigt over amager. Det blev tilgodeset ved hjælp af helt tynde solgardiner, som bevarer udsigten og lyset, men skaber en følelse af privatliv. Solgardinerne kombinerede vi med elegante rullegardiner.

Se løsning

Roche

Hovedbygningen på Roche.

Roche er en moderne medicinal virksomhed, som havde brug for et mere nutidigt look til sin kantine og nye gardiner til kontererne. Valget faldt på plisségardiner, gardiner og bannere.

Se løsning

Tina

Tinas hjem med nye gardiner.

Tina bor i et smukt nybygget kvarter i Smørum. Hendes hjem er lyst og imødekommende og har en fantastisk udsigt. Derfor er det vigtigt for Tina at kunne nyde sin udsigt, og stadig have mulighed for privatliv.

Se løsning